Niinkun ajattelinkin,eilen meni melko paljon alkoholipitoista juomaa kurkusta alas. Ja yöllä vedin ohraleipiä ainakin 3! Mutta enpä oo syöny karkkia koko päivänä =) Ja mikä on olo? JÄRKYTTÄVÄ!! Tietenkin! Jos on tottunu jokapäiväiseen sokeriannokseensa ja sitten yhtäkkiä joutuukin olemaan ilman.

Kylmää,mieliala on aika matalalla jne. Sit yhessä vaiheessa tuli MIELETÖN kaakaonhimo!! ihan tajuton o_O Mutta se meni ohi ku ajattelin kaikkee muuta. Sitten,ilmeisesti normaaliruokaa koskeva ruokahalu on palaamassa takas sokerinpuutteesta johtuen. Tekee RUOKAA mieli.On nälkä. Mutta en uskalla syödä. En voi uskoa että sitä painoakin tippuu jos syön kunnolla mutta kevyesti.Tekee vaan mieli olla kokonaan syömättä,varsinkaan kun en oo liikkunu koko päivänä. Siellä on sen verran pakkasta että en tasan mene korviani tuonne palelluttamaan. Jalkoihin ja päähän särkee.

Tänään on ollu tämmönen ruokapäivä:

13.00 iso ohraleipä,kalkkunaleikettä,tomaattia,jukurttijuomaa

16.30. ruisleipä levitteellä

18.30 hedelmäkanaa 300 g. jossa ripaus juustoraastetta ja ananaspaloja

(aion vetää tänään vielä)

Ananaspurkki sekotettuna rahkaan ja ripaus sokeria

Huomenna jokatapauksessa soitan psykologille että saadaan tää miun elämä eka reilaan,että syöminenkin helpottuu ja syömisen häiriintyminen helpottuu : DD

Muuten oon relannu koko päivän,ehkä hieman tylsääkin... Lueskellu,kattonu leffoja,ollu koneella tietty.

Ja ihastelen tässä Pmmp:n tyttöjen tyyliä..voi kun osais ite yhdistellä vaatteita noin!ja olis ees vähä pienempi maha niin vois pukeutuakkin kivemmin -_-"